Nystartad Facebookgrupp för Föreningen FoU Välfärds alla medlemmar

På Föreningen FoU Välfärds årsmöte bestämde vi oss för att skapa en digital mötesplats där alla medlemmar i föreningen kan diskutera, utbyta dokument mm. Denna digitala mötesplats är en sk Facebookgrupp och för att få tillgång till den gör du såhär:

 1. Du behöver ett Facebookkonto. Om du inte redan har det så skaffar du ett kostnadsfritt på www.facebook.com.
   
 2. Se till att du är inloggad på Facebook. Ställ dig i sökrutan längst upp på sidan, skriv Föreningen FoU Välfärd (skriv inte ihop orden utan behåll mellanrummen) och klicka på förstoringsglaset/sökknappen.
   
 3. Nu har du kommit till den slutna gruppen Föreningen FoU Välfärd. Att gruppen är sluten innebär att endast gruppens medlemmar har tillgång till den information som delas i gruppen. Klicka på knappen ”Gå med i gruppen” för att komma med. Det kan ta en stund innan du beviljas medlemskap men ha tålamod!
   
 4. När du får ett meddelande om att din ansökan om medlemskap i gruppen har beviljats kan du ta del av vad andra skrivit, de dokument de delat och själv interagera.
   
 5. Tips! På gruppsidan finns en knapp/rubrik som heter ”Aviseringar”. Här kan du ange om du vill bli underrättad per e-post när det händer något i gruppen.

Berätta gärna för dina kollegor på din FoU-miljö att den här Facebookgruppen finns!

 

Frågor?

Kontakta Märit Malmberg Nord

Publicerad 2016-09-12

Webbansvarig: Märit Malmberg Nord